Kika gärna in!

Jag och min systeryster har startat en blogg tillsammans, som jag själv tycker är urkul! :) Jag kommer ha kvar denhär bloggen och skriva och så! PÅ den andra skriver jag om andra saker här blir det mer vad jag gör om dagarna!

Kika gärna in på: khedman.blogg.se

Behandla andra som du vill bli behandlad

kläddrömmar

Nu har jag kikat runt ett tag på internett efter snygga tröjor och toppar! Jag hittade några helt underbara toppar från Topshop! De skulle passa min stil perfekt! :D vill ha! men det kommer ju hända också, någon som skickat efter från topshop säga om det är dyr frakt osv... skulle gärna vilja veta.. :)


Alla är jätte söta och snygga! :) och färgglada! Hope you like it!

Är det något som skulle passa i din garderob kanske eller är det inte din stil eller tycker ni de är fula? :)
Behandla andra som du vill bli behandlad

Bilder från igår!

Nu har jag varit i stallet och pussat på min älskling! När jag kom dit så råkade jag få Ida att hoppa till så farlig man kan vara ellerhur ;) haha! Extreme var hungrig som vanligt och gluffsade glatt i sig sitt hö! Nu har jag kikat på bilderna från igår också!



Jag kan stolt säga att party hatten jag har på mig har jag gjort när jag var 10 år, Jag var duktigare då än nu! :)

Kvällens outfit var:

Randig tröja: Gina tricot
Sjal: Vero moda
Lila strumpbyxor: Indiska
Svart Kjol: Gina tricot
Lila ros örhängen i läder: Veromoda

tyvärr syns bara sjalen och tröjan på bilden :/

Behandla andra som du vill bli behandlad

Natta pollen :)



Min söta köttbulle till katt nuvarande vikt: 9 kg men hon ska gå ner under detta år till åtminstonde 5! :D
wish me luck!


NU ska jag och mamma ner och natta pollen, dvs linda ben, ta in , ge mat och pussa på henne :) Myyysigt!!! Min söta syster har bakat enorma havreflan med choklad på som vi ska fika efter vi kommit in från kylan! Efter det tänkte jag sätta mig här och sätta ihop lite kolllage ladda upp bilder från nyår osv :)  Så ni som är intresserade av det får hålla utkik!

Nu ropar mamma! Plikten kallar :)



Behandla andra som du vill bli behandlad

Den första januari :)





Nu är det början på ett nytt år och ett annat har passerat! en engång har vi lyssnat till RING KLOCKA RING på tv och skålat i glasen! :) Jag hoppas att er kväll var lika underbar som min, Vi såg på film och myste sen dansade vi järnet här hemma ^^ det var ju skojj... :p Blev er kväll som ni planerat?

Idag har varit ännu en segdag för sjuklingen.. och nu har det börjat göra ont när jag andas.. det går ju lunginflammation så mamma har börjat oroa sig för det :/ Jag får hoppas att jag slipper! Idag tog jag mig iaf ut på en skritt tur med pollen min ^^ Det var mysigt men gång på gång höll jag på att få panik för jag inte fick ngn luft :( Det var mindre kul.. Efter det fikade vi och kikade på en film med Tom Hanks, jag tycker inte direkt att han är en sånn bra skådespelare även om filmen Forrest gump äger! :)  Nu ska jag sätta mig ner och bränna lite cd skivor med favorit musiken på! en blandad kompott kan man säga eftersom min musiksmak är väldigt bred ;)

Ha en härlig eftermiddag! :)
Behandla andra som du vill bli behandlad
RSS 2.0