Julskyltning!

Nyss ringde Kim och undrade om vi skulle gå en stund på Julskyltningen tillsammans och självklart sa man ja!, hade ju tänkt ringa men hon han före :) haha..

Jag ska köpa:
- Knäck
- Godis

Och om det finns ngt annat som man faktiskt vill köpa, men tvivlar. Det andra vanliga butikerna har nog också erbjudande får jag hoppas!





Och just nu är lussekatter baket i fullgång! MUMS


Behandla andra som du vill bli behandlad

Första advent

Hej och hå, Just nu sitter jag med kaffekoppen i högsta hugg och funderar på blogg design, skullle vilja göra den lite snyggare! Jag ber också om ursäkt att jag inte svarade på komentarer igår och inte bloggade ngt, jag har varit helt slut och inte orkat göra någonting, Jagvet att det låter konstigt men jag har varit lite nere.. men Im back now :) 

jag har suttit och kikat på kläder, och hittat jättefina saker från MQ, så jag tänkte lägga upp en bild direkt hämtad från deras hemsida!



jag tycker det är skitsnyggt och allt passar nu till JUL! :)  

Behandla andra som du vill bli behandlad

I skolan

Sitter på flörsta lektionen, det är engelska som jag skrev tidigare i morse. Jag och Kim har inget direkt att göra så vi seitter och bloggar, hon bloggar om sin försvunna tandställning och jag om dethär, :) jag börjar sakta inse att jag inte har ngt att skriva om igentligen utan bara försöker för att verka lite intressant! men jag misslyckas intesant .. :)  Jag han dusha innan Syrran imorse och det är ngt jag är mycket stolt över,..  Vi ska skriva om Jamaica och nu tror jag att vi ska låtsas redovisa för varrandra så att vi äger alla på den oficiella riktiga redovisningen,

kommer vi lyckas det är frågan,


Behandla andra som du vill bli behandlad

Idag is the day after tomorrow!

Maby not men endå, det lät ju fräsigt! Idag har jag massor av roliga saker på schemat! först är det engelska, matte och samhällskunskap och på eftermiddagen är det musik hela tiden, först Gehör och musiklära och sen ensamble i 2 timmar, URKUL! Vi spelar en sånn fin verision av Jätten Jorms sång :) haha och Kalles klätterträd.. :) Så det känns peppande och kul! Jag håller på och låter håret självtorka eftersom jag her ett sånnt ruffs så måste det självtorka annars ser det ut som ett jökbo, vilka i lands problem jag har! Brevid mig står syrran och fixar iordningsig böjer upp ögonfransarna och gör sig allmänt piffig, me like :)

Jag har övat som fan på gårdagens sångläxa så nästa torsta ska jag kommadit och sjunga skiten av mig, :) Jag älskar att youtube finns så jag kan lyssna på hur låten gick för melodin var glömd när jag kom hem, Det är alltid så att de låtr man vill ha kvar i huvudet försvinner och det låtar man vill få bort stannar kvar, hmmf.. det måste vi göra ngt åt!



Ha en trevlig dag!

Behandla andra som du vill bli behandlad

Pepparkakor och Kaffe!

Just nu sitter jag och mölar i mig pepparkakor, först doppar dom i kaffet se äter upp dem :) haha, det är så gott! Idag så har det varit en svinkul dag! Samhälls redovisningen gick bra och sång lektionen juck jätte bra, jag fick en ny sångläxa Koppången, den är lite knepig men det ska vell gå bra hoppas jag! :)  får sjunga arselet av mig bokstavlegen ^^ haha

Nu ska jag ner och käka mandarin och se på One tree hill :)



bild från karros kamera :)

Behandla andra som du vill bli behandlad

Godmorgon :)

Godermorgon mitt härrskap!  nä u har jag kanske sjungit för mkt lucia sånger :p haha

På schema för dagen är det: Historia, Engelska Lunch :) Lucia rep, samhäll och sen har jag sånglektion. Efter det blir det att kika i lite affärer så får man se om man hittar ngt men det hoppas jag! Jag har sett en jätte söt klänning på next company i stan , annars kanske ngn tee shirt.. :) äsch det visar sig vell! Dagen blir nog ganska innehållsrik, det är den alltid med Kim ( zombiedoll.blogg.se ) man har alltid roligt med henne och vi har samma humor så! Berätta om er bästa vän?  

Ikväll ska jag kika på Medium på TV4 , kanon bra program som jag har följt i flera år :) Så det är inte så konstigt om man tycker det är bra då! haha, Jag ska nog läsa efter jag ommit hem från stallet idag och sen se på medium! hmmf, det blir jätte bra!



Ha en bra dag, hemma, på jobbet, i skolan för det ska jag ha! :)





Behandla andra som du vill bli behandlad

Så synd om dom!

Jag brukar sitta och kika på ett program om en man som räddar apor på discovery, eller Disko Very som mammas jobbakompis granne säger! Och det är verkligen hemskt, ma säljer apor på marknaderna för att ha till slagsmål, att titta på och husdjur, men ingen utav aprna har det särskilt bra! Det bor i försmå burar med två - apor i, det blir retade av människorna och blir aggresiva pga det. Det får mat och vätska som inte är anpassade för apor såsom öl och annan sprit! Jag tycker det är hemskt! så är det ngn som håller med ? eller bryr sig? eller har en helt annan åsikt?


'
Jag hittade ett dilemma på bleunt.blogg.se som jag har med här!


Du går in i ett främmande rum. Det luktar lite illa. Det luktar lite fränt. Det är mörkt. Du hör små ljud från alla håll i rummet. Du letar efter knappen till lampan bredvid dörren. Du hittar den, och ljusblå ljusrör längs hela taket blinkar igång. Det är ett avlångt rum. Fem meter brett och kanske trettio meter långt rakt fram. Längs väggarna ser du burar. Massor av burar med något inuti. Hela väggarna är täckta av dessa burar. Dörren bakom dig stängs med en ekande smäll. Du försöker få upp den igen men den är låst.

I mitten av rummet ligger ett laddat gevär med femtio patroner bredvid. En lucka på dörren du kom in genom öppnas. Du ser en gevärsmynning riktas mot dig. Mannen som håller i geväret säger att han kommer skjuta dig om du tar ett enda steg mot dörren. Luckan är smal, du ser honom inte. Mannen fortsätter med att be dig titta i burarna. Du gör som han säger och ser att de små burarna på cirka nittio kvadratcentimeter innehåller chimpanser. En mamma och en unge i varje bur, trångt inpackade i stålburarna.

Mannen som siktar på dig genom dörrluckan förklarar att det är femtio apor i rummet. Tjugofem mammor, tjugofem ungar. För att komma ut ur rummet levande är din uppgift att döda så många chimpanser som du tror krävs för att mannen som siktar på dig ska släppa ut dig. Om du dödar för få chimpanser innan du ber om att få släppas ut kommer mannen bakom dörren skjuta och döda dig.

Vilka apor du dödar är upp till dig. Vill du döda en mamma och en unge i taget får du göra det. Vill du döda bara mammorna får du göra det. Vill du bara döda ungarna får du göra det. Men du måste nå det förutbestämda numret, och det kan vara allt mellan 0 och 50. Men om antalet döda apor som krävs för att du inte ska dödas är 26, och du bara dödat 25 ungar eller 25 mammor, kommer du skjutas så fort du ber om att få släppas fri.

Om du däremot dödat tillräckligt många chimpanser kommer du direkt att släppas fri. Chimpanserna som fortfarande lever när testet är klart, oavsett om du vinner eller förlorar, kommer även de släppas fria i djungeln igen.

Frågan är: Hur många apor skulle du döda för att rädda ditt eget liv?

Jag vet det är en klurig fråga men ganska intressant så läs hela texten är ni gulliga! 




godnatt! :)




Behandla andra som du vill bli behandlad

Halihallå

Ja, finns det ngn bättre rubrik? :) haha, Just nu sitter jag i morgonrocken och är lite allmänt seg, Jag har varit på kör i 2 och ½ timme och då är man lagomt mör även om det är askul! sjungasjunga sjunga, idag sjöng vi på den 8 stämmiga låten och det gick bra, iaf för mig min stämma var lätt och så men hursomhälst var det kul, vi sjöng också gläns över sjö och strand moll verisionen :) kulkul!  Dagen har annars varit kanon och proven gick jätte bra! När jag kom hem från kören så satt jag mig och pluggade samhällskunskap, och analyserade tidningar då vi ska ha en muntligredovisning om brott och så imorgon, och med bra planering som man har började jag med detta idag x) det var inte så smart men nu är det fixat! Jag fick reda på att jag troligtvis kommer få MVG i Idrott och hälsa A så det känns jätte bra att höra :) 

jag vet inte om jag har så mkt annat att skriva om, men jag tänkte lägga upp en bild på Bob Marly men det blev ett klipp ist!





Vi ( jag och Kim ) har arbetat om honom på engelskan, eller inte om han men Jamaica och då blir han med på ett hörn ändå :) svårt att låta bli!


Nu ska jag ner och ta en kopp choklad :) se ya




Behandla andra som du vill bli behandlad

Godmorgon!

Ja, godmorgon, nu ska jag iväg till skolan, suprise! ;) vi har svenska test och data prov idag, hoppas det går bra. Sen så ska vi få reda på hu vi ligger till i idrotten :D fasst det tror jag att jag skrev tidigare. Första lektionen är engelska sen idrott, franska och efter det svenska historia , data. Jag fick tillbaka en inlämnings uppgift på franskan, och det gick kanon , :) hon tyckte att det var jätte bra och att jag tog ut svängarna, och inte bara skrev av :) najs! Efter skolan ska jag på kör!

Nu måste jag gå och packa väskan men ha det bra! :)   vad har ni gjort idag?




Behandla andra som du vill bli behandlad

Tv mys :)

Just nu sitter jag och småäter lite choklad, mums! det är så gott, Jag har precis kommit hem från ridklubben och luciaträningar.. Det är massor med kul men också massor av jobb, få alla att koncentrera sig, och samtidigt ska dom ha kul :D men jag har fått jätte ont i huvudet så jag har tagit huvudvärks tablett och nu ska jag dricka lite vatten och äta mandariner.  Så hoppas jag att den går över! :)

Ikväll blir det att kika på desperate housewives, vilket är ett helt underbart program! jag håller på och fundrar vad som händer i dagens avsnitt! :)







Sakerna kommer från Forever21 :)

Behandla andra som du vill bli behandlad

Lite hopplock

Jag satt och kikade på HM och då hittade jag massor av fint! Allt i kollaget är från HM!



BH, äger jag och den kostar 129 kr
Väskan är från HM och kostar 149 kr
Skorna kostar 198 kr
Mössan kostar 79:90 kr
Örhängerna, som jag älskar och kikat på länge kostar 29:50


Inget är speciellt dyrt , men snyggt så jag ska nog köpa mössan, örhängerna och väskan.. Inte skorna dock.. är så dålig att gå i klackar och så kör jag på mina stövlar just nu! :)


Behandla andra som du vill bli behandlad

Dagen som varit! :)

Hej allesammans :) Idag så har jag hafft Hjärt och Lungräddning ( HRL ) med klassen, och man lärde sig mycket som är bra att kunna, det som var roligt var ju ändå att hon som pratade på filmen vi såg på pratade så entonigt, tänk er:

Hallå, är du vaken? Han har hjärtstopp och jag hör andningen i samma ton! det är jätte roligt iaf! ett sånnt där for the moment ögonblick som den som läser inte tyckr låter ett dugg roligt! Efter det åt vi mat och gick tilll idrotten, vi hade blandade bollsporter på schemat men jag orkade inte riktigt som jag brukade... man tappar kondisen ngt när man har hafft feber i 5 dagar och inte orkat göra ngt :/ menmen.. imorgon får vi veta hur jag ligger till i betyg.  Jag hoppas åtminstone på ett VG så som jag kämpat mig högröd och helsvettig varendaste lektion!

Nu kom min underbara mamam hem med Marabo Choklad! tack :) det är så gott! Speciellt, vanlig, apelsin och digestive!
Snart sa jag äta spagetti och köttfärssås med färska nybakta frallor! MUMS!efter det så ska jag hålla i Lucia träning på ridklubben, :) det blir vell trevligt lite jobbigt kanske men ungarna är så söta! ;)

Min hund fyller 1 idag också  :)Grattis!



Puss och kram!





Behandla andra som du vill bli behandlad

Myshumör

Jag kikade lite på kläder nu på morgon och komfram till att en sånnhär tröja inte skulle sitta helt fel, tänk en trött morgon ( det händer faktiskt att jag är det ) och den mysiga koftan, :)

så därför så ska jag köpa mig en ny kofta nästa gång man är och handlar eller kanske på next i stan :) well see!










jätte mysig låt, lyssna!





Behandla andra som du vill bli behandlad

Godmorgon :)

Nu sitter jag i morgonrocken och funderar på vad man ska ta på sig för kläder idag :) det blir vell som vanligt att man tar på sig första bästa! :) haha.. vad modeintreserad jag låter ^^ .. Idag i skolan så har vi hjärt och lung räddning och så har vi idrott, franska , matte :D en bra dag heltklart eftersom jag gillar franska och matte! :) Nu ska jag fixa klart håret och gå ner och äta frukost, puh! jag är verkligen ingen morgonätare däremot är jag morgon pigg! :)



bara för ha är så gullig!

Behandla andra som du vill bli behandlad

Godnatt!


Godnatt och sov gott men innan dess vill jag skriva lite om boston tea party, som var helt underbart bra ikväll! Jag skrattade så jag höll på att dö! haha haha.. Jag har också set på färjan vilket var helt underbart! haha så roliga människor och vet ni en sak det är väldigt underhållande att titta på fulla människor sålänge som man slipper vara det själv! :) ¨



natti :)


Behandla andra som du vill bli behandlad

kaffe och mamma :)

Nu har man suttit ett tag och druckigt kaffe och snackat med mamma då blir man genast piggare! Sen så ska jag hjälpa henne i stallet och den goda nyheten är att jag får åka till skolan imorgon :D svinroligt!

Igentligen har jag inte tid att skriva ngt mer just nu men jag tycker ändå att jag varit skapligt aktiv idag om man jämför mot vad jag brukar! jag ska försöka fortsätta med det :D
Behandla andra som du vill bli behandlad

Dagen som varit :)

Idag har jag inte gjort någontig alls! sett på när snön yvatrunt utomhus tagit ut hundarna på kissrunda, och så har jag ju suttit här och letat julklappar och sett på serier.. Jag har bloggat mycket idag iaf, jag tror ni inte hänger med :) haha... Just nu sitter jag och väntar på mamma som ska komma hem från jobbet med tanken gud vad jag är hungrig i huvudet.. jag får inte börja äta förrns hon kommer ! mat, mat, mat,..

Ikväll så ska jag kika på cityakuten och boston teaparty vilket verkar bli kanon kul.. haha! ser fram emot det och sen är det så att vi har ingen mat hemma.. inga kakor, knappt nå frukt och så.. finns inget man kan småäta på när man är sjuk här inte! hoppas jag får gå till skolan imorgon då.. jag vill verkligen, Mig kan man inte kalla skoltrött ! :)


Behandla andra som du vill bli behandlad

Tips!

Jag har blivit helt förälskad typ i denhär sidan :D

där du kan se alla serier www.livecinemaonline.com :D




Behandla andra som du vill bli behandlad

Min pärla

Det var länge sen jag la upp nå bilder på min älskling på bloggen så jag tänkte att det var dax nu :D





MIn söta pärla, jag älskar dig...


Behandla andra som du vill bli behandlad

Moi,







tänkte visa upp nya frillan här i bloggen :)

Vad tycks?

Behandla andra som du vill bli behandlad

Modigt!



Ylli, 16, vågade anmäla tränaren


Pedofilen dömdes för sexövergrepp mot fotbollspojkar

Pedofiltränaren gav sig på fotbollsspojkarna - och skrämde dem till tystnad.

Men Ylli Datouj avslöjade honom.

- När det är en så allvarlig situation måste man tänka utanför sin egen rädsla, säger han.

Fallet med fotbollstränaren har väckt stor uppmärksamhet i media. 8 augusti dömdes den 42-årige mannen i Västerås tingsrätt till fängelse i två år och sex månader för ett fall av våldtäkt och tolv fall av sexuellt ofredande.

När övergreppen mot fotbollspojkarna avslöjades hade de pågått i två år. Fotbollstränaren kunde genom hot få pojkarna att hålla tyst.

Men när 16-årige Ylli Dautaj började spela i laget förra vintern märkte han snabbt att något inte stod rätt till med tränaren.

Ingen anmälde

- Han masserade och stretchade killarna på ett sätt som inte kändes okej. Jag började fråga runt och fick höra att det pågick sexuella övergrepp, säger Ylli.

Ylli försökte uppmana de utsatta lagkamraterna att anmäla men ingen vågade.

- De sa att han var en farlig man med mycket makt.

- Jag var också rädd men när det är en så allvarlig situation måste man tänka utanför sin egen rädsla. Så jag bestämde mig för att göra något.

Ylli gick till de andra tränarna i klubben och berättade om vad han sett och hört. Men de sa att de inte kunde anmäla 42-åringen bara på grund av rykten.

Till och med Yllis mamma var tveksam till om sonen skulle blanda sig i det hela. Men Ylli gav sig inte.

- Jag såg hur klubben och laget blev lidande. Så jag sa till tränarna att om inte de anmälde honom skulle jag göra det.

Fler började berätta

Till slut polisanmäldes tränaren. När han anhölls 14 maj gällde misstankarna övergrepp mot pojkar som redan slutat i laget - men sedan svällde utredningen och fler tonåringar började berätta vad de utsatts för.

Ylli är nu nominerad till Svenska Hjältar för sitt envisa mod.

- Ylli har visat ett stort civilkurage och rättspatos. Min uppfattning är att det är tack vare att han larmade tränarna som det här uppdagades, säger Marjukka Luotero Salzmann som var en av advokaterna i målet.

I höst måste Yilli vittna igen när målet tas upp i hovrätten. Han har aldrig ångrat att han tjatade fram en anmälan:

- Inte för en sekund.



Alltså det är modigt om ngt! vet fasiken inte om jag skulle våga det.. men det är ändå oftare sånnt händer tjejjer och då är det också mer en självklarhet och så.. sen när de andra i laget inte vågat säga ngt tidigare så byggs ju rädslan på för att göra det också.. ! Fler sånna behövs!!

Igår såg jag också på Sanningens Ögonblick Och jag blev helt förvånad.. vilka jobbiga frågor och sen skämten som drogs i soffan till det. Av att dömma att han var mörkhyad så skulle han strypa sin fru i pausen? det är sjukt så jag vetinte om man ska kalla kajsa smygrasist då? nivet sånna som inte har ngt emot mörkyade, eller ngt men har så mke fördommar.. puh!

Behandla andra som du vill bli behandlad

Helt omöjligt

Jag sitter och letar efter somewhere over the rainbow... och det går inte.. det finns bara den andra jäkla verisionen.. visst den är fin men jag vill höra den andra....



Eftersom många värkar gilla den så lägger jag upp den men bara så ni vet så hatar jag den.. den är så jobbigjobbigjobbig! den andra måste ju vara mer känd intesant!? hmmf.. karin sur kallas detta..

Behandla andra som du vill bli behandlad

Fyfan..



Jag kan inte fatta det! det är så jäkla verkligt och samtidigt overkligt, det är ju inte direkt ngn nyhet men jag kan inte låta bli att skriva om det! Isbjörnarna kämpar för sina liv bland vågorna. Deras vanliga jaktmarker har smält och det är för långt att simma hem till istäcket, som ligger 60 mil bort. skriver aftonbladet!

Rasen kommer ju snart inte finnas kvar, deras liv hotas ju knappast av pälsen längre utan snarare att dom ska drunkna.. Jag känner mig så hjälplös jag bara vill göra ngt för dem..

Växthuseffekten har fått isen de levt på att smälta. Nu riskerar de att drunkna, skriver Daily Mail.

Forskare upptäckte djuren långt ifrån deras vanliga jaktmarker i Alaska. Sedan isbjörnarnas hem har smält har deras instinkter fått dem att dra norrut.

Men den globala uppvärmningen gör att istäcket är över 60 mil bort, vilket är en för lång sträcka för isbjörnarna att simma.Världsnaturfonden överväger att be USA skicka ett skepp, som en Noas ark, för att rädda björnarna.

Äntligen funderar dom iaf! .. Vad tycker ni vad kan en människa göra för växthuseffekten, djuren, klimathoten? har ni några enkla tips?

Behandla andra som du vill bli behandlad

Julklappstips!



på bilden:

cykellås orm
brödrost
läppbalsam som muffins
badankor
msn grejj som lyser när ngn skriver
hur mår jag idag lista
a piece of cake - bok med muffins recept!



På bilden:

Coolpix digital kamera
Dåliga raggningsrepliker
kopp och fat
disktrasa
the complete manual of things that might kill you bok
how to have an ill behaved dog
katt
mp3
isskrapa
djur
doft ljus
julkrubba i porslin
gem hållare



Sakerna på bilden är:
tofee kola
kudde
ansikts mask från REN
How to get fat, förstahjälpen till dig som vill bli fet
Hud kräm och dusch kräm
platttång
kanin
böjliga modell gubbar
kakburk




sakerna kommer från:

coolstuff.se
bluebox.se
elgiganten.se
eleven.se

Det mesta är billigt och roligt men det finns även det som kostar mer så som platttång 400 kr kamera över 1000 kr och hud krämer som kostar lite över 200 kr,

hoppas ni fick lite insperation nudå!
Behandla andra som du vill bli behandlad

Julsugen som få!

Nu var det bestämt under förmiddagen / eftermiddagen så ska jag klura på julklappar och så :) klippa lite i tidningar och kanske baka ngt gott! förövrigt så är det världens snöstorm ute!!!! ush och fy säger jag bara...

Behandla andra som du vill bli behandlad

Sjuk... :(

Jag är sjuk.. det är fasiken inge kul .. tror inte jag får gå till skolan imorgion har hafft feber tre dagar i rad nu.. :/ idag hade jag 38,4.. inte så mke kanske men tillräckligt för att känna av det.. :( nu ska jag sluta deppa och fundera på vad man skulle kunna köpa i julklapp till folk.. hmmf.. :o
Behandla andra som du vill bli behandlad

Veckan som varit

Den har varit kul med mycket roliga saker, luciarep, klippa sig, louciarep, kör, kör, sång, jätten jorm, övertrötthet, mkt flumm, feber, sjuk, ont i halsen... så mkt kul och lite tråkigt.. jag älskar allt med musik att göra så när kroppen säger ifrån säga karin ja ändå.. inte så smart men vad gör man inte när det är en dag av roligheter.. :)

Jag och kim håller på att skriva om hashets, maruijanans, och bob marleys hemlan Jamaica :) det är kul inte för att det blir mke gjort .. kolla lite på wikipedia sen resten av lektionen lyssna på Jamaicansk dialekt x) haha.. husom hällst så ska jag gå ner och äta mat, laga mat... titta på maat... och göra nå nytta ...

Och för er som undrade så fungerade råttfällorna ;) råttor är smartare än de ser ut.. de ser förästen smarta ut :o hehe..

Behandla andra som du vill bli behandlad

Onsdag, kör KÖR kör...

Idag har jag hafft kör och det var superduperjätteunderbartroligt! bara så du vet

var avensjuk .. NU hehe... jag ska gå nu så kajsa får datorn ^^ hehe .. hehe jag ska nog se på tv men jag har ont i huvudet.. det känns så jäkla onödigt att ha ont i huvudet.. det är onödigt! btw fick VG+ på historian, och på en utav engelska inlämnings uppgifterna :D så jag är svinnöjd! Imorgon är det satsdelsprov hoppas det går bra å justja

Imorgon fyller jag 16! grattis till mig, maräng tårta...

MUMS!! MUMS!! MUMS!! MUMS!! :)


Behandla andra som du vill bli behandlad

Tisdag, :)

Nice dag kan jag säga, det började med datakunskapsprov som var löjligt lätt! efter det så var det föreläsning av hon som skrivit boken bryta om,

handling:

 Minna är 16 och bor på Söder i Stockholm. Hon har precis börjat gymnasiet och efter mycket trassel i nian har hon bestämt sig för att börja om. Hon ska börja sköta sig. Hon börjar i ny skola där ingen vet vem hon är. Och kanske får hon lite ro nu när mamman är intagen på psyket och hon bara har sig själv att ta hand om.
På uppropet får Minna syn på Emma Larsson, hippa Emma Larsson, som bor på samma gata och som gått i samma skola som Minna - och med det minskar Minnas möjligheter till en omstart drastiskt. Samtidigt kommer mamma hem från psyket och Minna tvingas fatta det svåra beslutet att för en gångs skull först se till sina egna behov, svika mamman och flytta till Eddie, som kanske är hennes kille, i en rivningskåk i Liljeholmen.
Åsa Anderberg Strollo har bland annat skrivit manus för tv-serier. Bryta om är hennes debut.

Jag tycker boken är jätte bra så LÄS! efter det så var det luciarep vilket också var kul! :)

Efter det fick man reda på att man fick MVG i matte och efter det var det franska..'

Nu sitter jag här och undrar vad jag ska hitta på.. ta en kopp kafffe, plugga lite och sen gå med hundarna ^^ det blir nog bra ellerhur
Behandla andra som du vill bli behandlad

spökjakt



Idag har jag inte gjort så mkt fram till 5 då jag åkte till ridklubben för att vara med och skrämma barn. Vilket jag inte är så bra på men det är ganska kul iaf... Det var inte så kallt men lerigt och så gjorde mossan som man satt på att man vart blöt igenom täckbyxorna.. det var mindre kul men posetivt är att jag inte var så mörkrädd :) hehe.. vad man känner sig duktig. när jag kom hem så kikade jag på dansbandskampen ¨på svt1 med mamma och pappa.. inte för att jag just precis gillar den musiken men det är som typ ett humorprogram.. nallebjörnen i den urväxta elvisdräckten.. han är ju ganska charmig inte sant :p haha jag kollar faktiskt mest på det för att jag gillar den mittersta dommaren han pratar så roligt och så har han dendär äkta dansbands töntiga feelingen. nu påstår jag inte att jag är nå häftigare än han nödvändigtvis för jag är då töntig själv och det ska man va kan jag tycka.. :) Det finns inte tid i livet för att skämmas och spela cool. sen finns de ju dom som är sådär coola av naturen.. :o javet visst är det orättvist.. kan man tycka men icke sa nicke.. :] haha

Nu har vi kmmit på att förådet invaderats av råttor .. :( så mamma har damsugit varenda grej och nu ska vi göra en hemagjord råttfälla vi tänkte ställa en glasburk med höga kanter brevid en pall så råttorna kan gå upp på pallen slänga sig i burken som är fylld med havregryn i båtten.. jag tror inte direkt råttorna är så smarta men vi får vell se.. isf ska jag kalla den super råttan!!! the super mouse o<]:^)]=




jurymannen ( han som är rolig i miten killen)

hejdå

Behandla andra som du vill bli behandlad

Hej ute i stugorna :)

Idag är en sånhär trött seg dag som även jag har då och då, :) jag har varit ute på en vacker vinterpromenad med bubbis, klara aka bjornis pch kajsa :) det var riktigt trevligt måste jag säga.. efter det så åt jag tortilinagratäng som ma inte säger nej till, kan jag säga.

Veckan har varit jobbig med mke prov och läxförhör igår hade vi iaf ensambel vi spelade kalles klätterträd och jätten jorms sång.. :) det var ju kul iaf! :D wohoo :P haha ,........Det är jätten jorm å jag gillar mest att bada ( att bada ) haha så rolig :) å söt!




Behandla andra som du vill bli behandlad

skitdag..

Idag har INTE varit en bra dag kan jag säga, jag har ju pluggat hur mkt som hälst inför historie provet.. jag känner att jag kan princip det jag ska kunna och så sätter jag mig och ska skriva provet.. Och jag kan säga att jag aldrig hafft ett sånnt svårt prov, det var helt knas.. han hade med saker jag aldrig hört talas om och saker som jag ansåg vara ovesäntliga.. jäkla klurgubbe det känns ju som han sitter där och vill göra det så klurit som möjligt.. :( hoppas jag får VG men troligt vis inte.. Det känns piss och jag är sur justnu..  Ingen sånglektion idag heller :( inget kul idag helt enkelt.. hade läxförhör i engelskan på ord som jag hade tänkt plugga igår på glosboken.se men sidan var cp så jag kom inte in och inte hade jag boken hemma här heller.. :(  känner mig ganska depp.. aja.. jag ska rycka upp mig och se på ett spännande avsnitt av medium och hoppas att morgondagen blir kul, iaf ge mu och ensambel :) hoppas det går riktigt bra på ensambeln så man får lite flyt i livet igen

bubbis jag älskar dig fasst du är en sånn stor tönt precis som jag ^^ han är söt!


Behandla andra som du vill bli behandlad

:) kul att Obama vann!

Idag vaknade man av att tv:n var på, man hörde ljudet nerifrån det var pappa som satt och följde president valet, och vad man blev glad när man fick veta att Barack Obama vann! :) jätte kul tycker jag faktiskt, förstår det inte riktigt själv hur jag kan vara intresserad av detta men det är jag .. Det blir också kul att se vad han kommer göra åt USAs oljeförbrukning som är skyhög,

Nu så ska jag ta på mig strumpor, packa idrottskassen , packa matsäck till kören och så ska jag äta frukost och hinna kika lite på Vakna med the voice ^^  Idag har vi Idrott och data som är kul dvs.. svenska och halft historia också ^^ ... vi får se vad det blir att göra på idrotten.. hoppas på basket som jag upptäckt att jag har talang för eller jag försöker iaf jätte mkt.. :) ... tävlingsinriktad... ;) hehe

The love that you had - Tracey Chapman blir dagens sköna morgonlåt så fin!




han gillar att bada det gör jag också :) ^^ hehe


Behandla andra som du vill bli behandlad

Godmorgon!

Skepp och hoj, nu ska jag till skolan om ca 10 minuter :) känner mig ganska peppad DATAKUNSKAP! har vi först på schemat så det är ju nice :) efter det har vi gehör och musiklära och efter det idrott typ, Det är ganska god mat också.. falufrestelse tror jag att det var.. hehe nu ska jag iaf borsta gaddarna för andra gången, packa väskan och bege mig till bussen.

Kim är förästen sjuk också så det är lite ensamt lite då och då :/ bli frisk! och för det andra så har jag pluggat historia igår så jag skulle kunna spy på den... Jag har börjat skriva en sammanfattning på datorn så jag får ihop allt med anledningar varför osv..

Behandla andra som du vill bli behandlad

måndag

Idag började dagen som alla andra skoldagar dvs med ett upphopp ur sängen , frukost, mandarin, borsta gaddarna, in i duchen och på med the voice.. det som var lite annorlunda var att filip och fredrik var där på the voice altså :) jag blev så glad.. edt är ju ganska kul :) haha...

Två lektioner var inställda idag och på den tredje var det skyddsombudsmöte då de undrade om jag ville vara med i gymnasierådet, jag sa ja så nu var man det också på nästa möte är det tårta och vi ska ha fika på varje :D ehhe undra varför jag sa ja (A)

nu ska jag ner och käka sen blir det pluggpluggplugg och boston tea party :)

Behandla andra som du vill bli behandlad

Godnatt

Nu ska jag borstatänderna och lägga mig och sova en god natts sömn.. imorgon är det skola och då blir det full fart igen :) kulkul men kompisar och så men jag ser inte fram till historie provet på torsdag. :/ hehe jag måste plugga imorgon.. sådetså fasst jag ska också rida så jag vet inte riktigt.. Jag lyssnar just nu på

Norha Jones - Don't know why

Jätte fin låt som passar nu när man ska sova.. kajsa pratar i telen med joel.. de har pratat i över en timme nu .. efter att det chattat i typ 2.. jag skulle vilja sova nu om jag var han... hehe men ändå det är ju deras problem. Jag ska iaf sova nu lite sent kanske men aja.. kl 11 .. :( inte så bra men längtar till kör och mu prr? kanske bror på om det går bra eller inte :p hehe, Natti :)


Behandla andra som du vill bli behandlad
RSS 2.0